Van deze 6 curvy modemerken wil je álles hebben (2024)

We ontvangen mogelijk commissie via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar wij als redactie achter staan

Van feestjurken tot fijne basics: deze curve merken hebben het allemaal.

Door Evie Lukassen
Van deze 6 curvy modemerken wil je álles hebben (1)

Tot voor kort was het aanbod aan plus-size kleding nogal beperkt. Daar lijkt verandering in te komen, al puilt de winkelstraat er nog steeds niet van uit. Gelukkig zijn ook online de mooiste merken te vinden die gaan tot en met maat 56.

Bella Hadid brengt de low-rise cargobroek terug in de mode met look in New York City >

6 curvy modemerken waar je meteen fan van bent

Deze merken hebben het begrepen: plus-size fashion is meer dan vormloze kaftans en oversized T-shirts. Met een ruim aanbod aan tops met grafische prints, sexy jurken en de denim on denim-trend weet je dat jij je volgende aankoop bij één van deze merken wil doen. Dit lijstje heeft voor elke stijl wat wils: of je nu van preppy rokken, bohemian jurken of sportieve cropped tops houdt.

De curvy merken in dit lijstje shop je óf in de winkel, of online via Asos, waar alle plus-size kleding met één klik te vinden is, zonder hoge bezorgkosten. Plus-size mode is daarmee eindelijk bereikbaar en betaalbaar geworden, en dat mag zeker gevierd worden (met een nieuwe outfit, of zo).

1 Marina Rinaldi

Ben je op zoek naar high-end mode dat verder gaat dan maatje 42? Dan ben je bij Marina Rinaldi op het juiste adres. Dit merk is onderdeel van de Max Mara Fashion Group, dat vanaf het allereerste begin staat voor kwaliteit op maat, het omarmen van alle facetten van vrouwelijkheid en een voorliefde voor de Italiaanse stijl. Je vindt er verschillende collecties met elegante jurken, maar ook een outdoor collectie met verschillende jassen, een sportieve lijn met streetstyle elementen en active wear en voor een ontspannen moment kun je hier ook terecht voor fijne loungekleding.

    2 Glamorous Curve

    Kan je maar geen blouse of jurk vinden die vrouwelijk is, maar die tegelijkertijd lekker zit? Zoek niet verder, want Glamorous Curve heeft de leukste items in de tofste prints, passend bij elke gelegenheid. Je hoeft dus niet bang te zijn ergens overdressed of underdressed te verschijnen: Glamorous Curve zit met haar collectie precies tussen chique en casual in.

    Deze modetrends werden tijdens de coronacrisis booming >

    3 Daisy Street Plus

    Instagram staat vol met preppy rokken en crop tops in de zoetste pastelkleuren, helemaal in lijn met de 'coquette'-stijl die TikTok overneemt. Heel trendy en vooral zeer Instagram-waardig, maar vaak zijn de items niet in een plus-size variant te verkrijgen. Gelukkig is daar Daisy Street Plus to the rescue. Nu alleen nog bepalen waar je je outfit-foto gaat maken...

    Gaat deze modetrend Instagram domineren? >

    4 ASOS Design Curve

    Door het grote aanbod van ASOS Design Curve slaag je gegarandeerd. ASOS Design Curve heeft zowel trendgevoelige items als fijne basics. Op zoek naar iets specifieks? De kans is groot dat de eigen lijn van ASOS het heeft.

    5 Never Fully Dressed Plus

    Never Fully Dressed Plus is een waar jurken-walhalla. De pasvormen zijn ook nog eens bijzonder goed: de jurken hebben ruimte voor grotere borsten en accentueren tegelijkertijd je taille. Win win.

    Dit zijn 5 handige tips tegen schurende bovenbenen >

    6 Missguided Plus

    Missguided Plus heeft niet alleen de meest mooie items tot en met maat 56, het merk houdt zich ook nog eens expliciet bezig met body positivity. En dat doet het goed: in plaats van enkel aandacht te besteden aan hoe mooi een vollere maat is, viert het merk élke maat.

    Oh ja, had ik al gezegd dat ze de leukste jurken hebben?

    Meer shopping-inspiratie? Harper's Bazaars zomernummer met de meest originele garderobes voor droombestemmingen als de Amalfi-kust, Lagos, Barbados en Costa Rica ligt nu in de (online) winkels! Bestel ‘m nu los voor maar €7,50 of kies voor12x Harper's Bazaar + schitterende oorbellen van ANNI LU voor maar €79,99 (i.p.v.€298,88) om geen editie meer te missen.

    Meer van Harper's BAZAAR

    Van deze 6 curvy modemerken wil je álles hebben (9)

    Shopping

    Dít zijn de leukste nieuwe beautyproducten Deze 7 Mango-jurken zouden designer kunnen zijnFranse vrouwen gaan deze zomer voor déze jurkShop de 7 beste hittebestendige make-up producten

    Advertentie - Lees hieronder verder

    Deze jurk van COS is perfect voor elke bruiloftOp een rij: de 7 beste shampoos voor krullenDeze rok van Mango vliegt de winkels uitDít is de beste mascara volgens beautyredacteuren
    Dit is de populairste Burberry-jas voor damesDit zijn de allermooiste bustier-pakkenDéze ouderwetse print maakt een comeback

    Advertentie - Lees hieronder verder

    Van deze 6 curvy modemerken wil je álles hebben (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Ray Christiansen

    Last Updated:

    Views: 6108

    Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

    Reviews: 80% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Ray Christiansen

    Birthday: 1998-05-04

    Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

    Phone: +337636892828

    Job: Lead Hospitality Designer

    Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

    Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.